U porodičnoj kući pronađen kanabis

0

ISTOČNO SARAJEVO – Policija Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo uhapsila je lice čiji su inicijali D.D. iz Novog Goražda, jer je tokom pretresa njegove porodične kuće u Goraždu pronađena određena količina droge.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Višegrad, a prema saznanjima da D.D. posjeduje drogu, policija je juče pretresla njegovu kuću, u saradnji sa službenicima MUP-a Bosansko–podrinjskog kantona.

Tokom pretresa pronađeno je pet PVC kesica materije koja asocira na marihuanu, jedan džoint, dva pakovanja papira za ručno pravljenje cigareta i pet sasušenih korjenova indijske konoplje – kanabisa, saopšteno je iz CJB Istočno Sarajevo.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, D.D. je lišen slobode, a pronađeni materijal je privremeno oduzet i biće poslat na vještačenje.

U službenim prostorijama policijske stanice, u prisustvu dežurnog tužioca, utvrđeno je da ukupna bruto masa iznosi 74,20 grama opojne droge indijske konoplje.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare