U ponedjeljak onlajn prezentacija studijskih programa

0

ISTOČNO SARAJEVO – Mašinski fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu organizovaće u ponedjeljak, 4. maja, onlajn prezentaciju fakulteta i studijskih programa putem „Jutjub“ platforme, najavljeno je iz ove visokoobrazovne institucije.

Dekan Mašinskog fakulteta Milija Kraišnik rekao je da je cilj prezentacije da približi učenicima završnih razreda srednjih škola studijske programe Mašinskog fakulteta i da im predstavi resurse koje posjeduje fakultet.

„Odlučili smo da uradimo uživo prezentaciju fakulteta putem `Jutjub` platforme jer je taj vid kumunikacija današnjim maturantima veoma blizak. Mi posjedujemo svu potrebnu opremu da na ovakav način možemo veoma kvalitetno prezentovati budućim studentima Mašinski fakultet u Istočnom Sarajevu“, pojasnio je Kraišnik.

Prema njegovim riječima, fokus ove onlajn prezentacije biće na studijskim programima i na njihovom približavanju maturantima.

„Naše mlade kolege pokušaće na jednostavan način da približe studije mašinstva i objasne budućim studentima šta mogu očekivati ako odluče da studiraju na Mašinskom fakultetu“, naglasio je Kraišnik.

On je izrazio nadu da ovoj prezentaciji neće prisustvovati samo maturanti, nego i učenici nižih razreda srednjih škola, kao i roditelji.

Onlajn prezentacija će početi u 14.00 časova na linku: https://www.youtube.com/watch?v=Q7yA-pa5TVY.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare