U petak otvaranje ljetne turističke sezone

5
ИСТОЧНО САРАЈЕВО, 26. ЈУНА /СРНА/ - Тродневном манифестацијом под слоганом "Уживај! Љето је стигло" Туристичка организација града Источно Сарајево обиљежиће почетак овогодишње љетње туристичке сезоне.

Trodnevnom manifestacijom pod sloganom „Uživaj! LJeto je stiglo“, koja počinje u petak 30. juna, Turistička organizacija grada Istočno Sarajevo obilježiće početak ovogodišnje ljetne turističke sezone.

LJetna turistička sezona na području grada Istočno Sarajevo zvanično će početi u petak 30. juna, koncertom Peđe Jovanovića na Studentskom trgu na Palama, rečeno je Srni u Turističkoj organizaciji.

U okviru obilježavanja početka turističke sezone, planirana je i manifestacija za najmlađe pod nazivom „Kasperijada“ koja će 1. jula biti održana na Palama, a 2. jula u Istočnom Novom Sarajevu.

Ova manifestacija uključuje sportski karavan, različite igre, poligone i sportska takmičenja koja organizuje škola sporta „Kasper“ iz Banjaluke, a cilj ovog karavana je, osim odlične zabave za najmlađe, razvijanje ljubavi prema sportu.

Aktivnosti povodom otvaranja ljetne turističke sezone u Istočnom Sarajevu biće završene promotivnom šetačkom turom jednom od staza kako bi se promovisala šetnja i aktivan odmor u prirodi, naveli su iz Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo.

(www.palelive.com/Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
5 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Pomislih da se možda otvara bazen u Palama!?

Kad se zavrsi zgrada DIFa ,bice zatvoreni bazen.

sta ce nam bazen niko ne zna plivati udavice se neko

Je li samo za potrebe fakulteta, ili će ga moći koristiti i građani?

Turističkom izgledu Pala posebno doprinose dva građevinska objekta u samom centru i to: zgrada koja je desetak godina u izgradnji, te njen „uređen“ plato, a odmah do nje postavljena je građevinska ograda već par godina, a ni na vidiku izgradnja!

Nadležni ništa ne preduzimaju, jer oni su NEnadležni…
Ovo samo može u Palama i možda negdje u Africi (bez uvrede)!