U petak međunarodni dječiji festival

0

ZVORNIK – U Zvorniku će u petak, 30. novembra, biti održan sedmi Internacionalni festival djece gradova evroregiona Drina – Sava – Majevica “DRISAMA fest”, saopštio je načelnik odjeljenja za privredu, poljoprivredu i društvene djelatnosti opštine Zvornik Milan Cvjetinović.

Cvjetinović je novinarima rekao da se očekuje učešće oko 20 škola sa oko 300 učesnika iz Srbije, Hrvatske, Republike Srpske i Federacije BiH.

On je naveo da će na manifestaciji nastupati vokalni solisti iz ovih škola, a da će ih pratiti hor zvorničke Osnovne škole “Sveti Sava” pod upravom profesora Voje Martinovića.

Cvjetinović je istakao da će biti održan i prateći program pod nazivom “Čarolije boja, pisane riječi i malih majstora instrumenata”.

U okviru ovog programa, koji će početi u 11.00 časova u zvorničkoj školi “Sveti Sava”, biće proglašeni najbolji likovni i literarni radovi učenika škola.

Početak festivala, koji se održava u produkciji Dječijeg kulturnog centra iz Bijeljine i pod pokroviteljstvom opštine Zvornik, najavljen je za 17.00 časova u Rekreativno-sportskom centru.

Umjetnički direktor festivala je profesor Jovan Adamov, dok će voditelj biti Minja Subota.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments