U Palama počela sa radom „Moja radnja“

0

U Palama je nedavno otvorena „Moja radnja“ koja nudi proizvode visokog kvaliteta. Iz ponude se izdvaja domaća rakija „Moja rakija“, proizvedena od voća iz naših krajeva po tradicionalnoj tehnologiji.

Pored „Moje rakije“ ovdje možete odabrati vina iz najboljih hercegovačkih podruma, kao što su nadaleko poznati Vukoje i Tvrdoš. Spoj kvaliteta i modernog dizajna može biti povod da u „Mojoj radnji“ izaberete prigodne poklone za vaše prijatelje.

Pored velikog izbora prirodnih rakija i kvalitetnih vina, tu se nalaze i sirevi i pršut proizvođača Pavić, Pani, eko sir Puđa, kafa San Giusto, te čokolade Mak Zara…

Posebno se ističe i ponuda prirodnih sokova Termag, EveryDay, te badema, kikirikija, suvog voća i konditorskih proizvoda poznatih proizvođača. Ponudu upotpunjava poznati med iz Trebinja, koji je pobrao brojne nagrade i priznanja – Herzeg med.

Prodavnice „Moja radnja“ se nalaze u Palama na šetalištu (Milutina Milankovića 15) i u Istočnom Sarajevu u Spasovdanskoj 27.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/moja-radnja/] width=[54] height=[54] title=[Moja radnja] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare