U Palama plakati sa likom Trifunovića i Divjaka

0

U Palama su se večeras pojavili plakati sa likom Sergeja Trifunovića i generala tzv. Armije BH Jovana Divjaka sa natpisom “Nepoželjan!”.

Tema broj jedan koja ovih dana ispunjava grad na Miljacki je najava Olimpijskog centra “Jahorina” i kompanije “M:tel” da će u subotu, 14. decembra u sklopu manifestacije “Dan za ljubav na Jahorini”, prisutne zabavljati bend Sergeja Trifunovića.

Trifunović se javno grlio i ljubio sa Jovanom Divjakom, jednim od najvećih ratnih zločinaca nad srpskim narodom sa čijih ruku još nije oprana krv nedužnih mladića iz Dobrovoljačke ulice, Skenderije i cijele teritorije grada Sarajeva. Na promociji filma “Montevideo” u Sarajevu Trifunović je nosio majicu sa njegovim likom.

Iz Boračke organizacije mu zamjeraju što se za svoje postupke nikada nije izvinuo, kao što je to uradio Dragan Bjelogrlić.

“Prvo da se izvini majkama poginulih boraca Sarajevsko-romanijske regije, pa tek onda da dođe”, izjavio je za banjalučku ATV predsjednik Boračke organizacije Istočna Ilidža Goran Šehovac.

Inače, boračka organizacija Sarajevsko-romanijskog regiona tražila je od organizatora da na Jahorinu pozovu nekoga drugog jer, navode, da može doći do “neželjenih posljedica”.

(www.palelive.com)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments