U Palama održana Ruža generacije 2012

0

Sinoć je u Palama održana tradicionalna „Ruža generacije“ za maturante iz svih šest opština u sastavu Grada Istočno Sarajevo i opštine Han Pijesak. Pored velikih maturanata u 19.00 časova Palama su prošetali i mali maturanti OŠ „Pale“.

Organizator „Ruža generacije“ je već treću godinu zaredom Grad Istočno Sarajevo.

Manifestaciji su prisustvovali maturanti, profesori i direktori svih srednjih škola, a posebno su nagrađeni učenici generacije. Uručena su priznanja i nagrade od strane gradonačelnika Istočnog Sarajeva Vinka Radovanovića.

Maturant generacije u školskoj 2011/2012. godini u SŠC Pale je Tamara Antonić učenica Gimnazije. Učenik generacije Srednje škole Sokolac je Anđela Pejanović iz IV-5 razreda. Za učenike generacije Srednje škole “28. juni“ Istočno Novo Sarajevo proglašeni su Branko Purić, četvrti stepen složenosti zanimanja i Milena Macan, treći stepen složenosti zanimanja. Maturant generacije Gimnazije i Srednje stručne škole Istočna Ilidža je Milica Bošković učenica Gimnazije.

Do kasnih večernjih časova, maturante je zabavljala popularna grupa Flamingosi.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/ruza-generacije-2012/] width=[54] height=[45] title=[Ruža generacije 2012] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[100]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare