U Palama održana 13. Konferencija beba

0

U Palama je sinoć u organizaciji Kulturnog centra Pale održana 13. Konferencija beba, na kojoj je učestovalo 160 beba starosti do dvije godine.

Direktor Kulturnog centra Pale Gordana Samardžija je izrazila zadovoljstvo što je Konferencija beba brojnija nego prošle godine, te izrazila zahvalnost sponzorima i ljudima koji su pomogli jednu od najljepših manifestacija u našem gradu.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/konferencija-beba-2012/] width=[54] height=[50] title=[U Palama održana 13. Konferencija beba] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[100]}

Podijeljeni su brojni pokloni koje su obezbijedili sponzori i izabrano je Predsjedništvo Konferencije koje će u narednih godinu dana predsjedavati.

Tročlano predsjedništrvo na osnovu propozicija sačinjavaju najmlađa registrovana i prisutna beba na konferenciji postaje predsjednik (mandat na godinu dana) dok najstarija prisutna beba na konferenciji po evidenciji postaje Prvi potpredsjednik, a druga  po mađini beba na konferenciji postaje Drugi potpredsjednik.

PREDSJEDNIK 13. KONFERENCIJE BEBA
Viktor (Srđan) Popovac, rođen 06.06.2012. godine

PRVI POTPREDSJEDNIK 13. KONFERENCIJE BEBA
Danica (Bojan) Rašević, rođena 01.07.2010. godine

DRUGI POTPREDSJEDNIK 13. KONFERENCIJE BEBA
Nina (Dejan) Jerkić, rođena 03.06.2012. godine

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare