U ovoj godini planirani prihodi u visini 30.000 KM

0

SOKOLAC – Turistička organizacija opštine Sokolac u ovoj godini planirala je ukupne prihode u visini 30.000 KM, a rashodi bi trebalo da budu uravnoteženi sa prihodima.Direktor ove organizacije Dejana Zečević rekla je danas Srni da će ova organizacija učestvovati na više manifestacija kao što su Dani kosidbe u julu, „Tebi, goro Romanijo“ 11. avgusta, te „Ilindan-fest“, povodom krsne slave opštine.

Turistička organizacija Sokolac radiće na promociji seoskog, lovnog, ribolovnog, sportskog, zdravstvenog i tranzitnog turizma, te učestvovati u organizaciji svih manifestacija na području opštine.

Ona je napomenula da će se raditi na izradi propagandnog materijala kao što su brošure, turistički vodiči, prospekti, razglednice, informativni leci i katalozi smještaja.

Zečevićeva je dodala da će biti praćeni svi donatorski pozivi da bi se dobila finansijska sredstva za izradu promotivnog materijala.

Pokrenuta je i internet stranica turističke ponude Sokoca, gdje se turisti mogu informisati o turističkim sadržajima, a planirano je učešće na značajnim manifestacijama turizma u Republici Srpskoj i regionu.

U prošloj godini Turistička organizacija je imala poslovne prihode u visini 15.300 KM, dok su rashodi bili 14.985 KM, pa je dobit bila 315 KM.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare