U Opštini Pale održan Forum za bezbjednost

0

U Opštini Pale danas je održan Forum za bezbjednost povodom priprema za bezbjedno organizovanje i provođenje predstojećih opštih izbora na području opštine Pale.

Učesnici Foruma za bezbjednost jednoglasno su zaključili da je u periodu od 06.10.2014. godine pa do 12.10.2014. godine potrebno angažovati pojačan rad Komunalne policije i Stanice policije Pale na kontroli rada ugostiteljskih objekata i striktnom poštovanju odluke o radnom vremenu.

Takođe, dogovoreno je da nadležno opštinsko odjeljenje u pomenutom periodu ne može izdavati rješenja za prekoračenje radnog vremena za organizovanje privatnih zabava i svečanosti, a svako nepoštovanje propisanog radnog vremena biće strogo sankcionisano.

Dogovorene mjere imaju za cilj povećati nivo bezbjednosti na području opštine pred početak nove studentske godine i provođenje opštih izbora.

Na današnjem Forumu za bezbjednost,pored opštinskog rukovodstva učestvovali predstavnici Policijske stanice Pale, Centra za socijalni rad, Civilne zaštite, Vatrogasne brigade, škola sa područja opštine i predstavnici javnih ustanova i preduzeća.

(www.palelive.com / D.B. /Foto: M.S.)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments