У оквиру рукометног кампа 150 спортиста на планини

0

На Јахорини ће од 29. јуна бити одржан Осми међународни рукометни камп који ће окупити око 150 учесника који ће боравити и тренирати на овој планини, договорено је након састанка директора Олимпијског центра „Јахорина“ Дејана Љевнаића и тренера Рукометног клуба „Бијељина“ Обренка Миљковића.

Љевнаић је захвалио Рукометном клубу што им је поново указао повјерење, наводи се у саопштењу Центра.

Он наводи да су Пале на идеалној надморској висини за боравак спортиста, а Јахорина својим природним окружењем и потенцијалом представља идеалну дестинацију за тренинге и припреме.

„Видим велику будућност у организацији кампова и припрема спортиста у рукомету, кошарци, фудбалу, одбојци и тенису“, истакао је Љевнаић.

Љевнаић је апеловао да сви чланови друштвене заједнице подрже здраве спортске пројекте попут овога кампа јер љетни спортски туризам представља велику шансу за Јахорину, те сматра да тренутно користе само 10 одсто својих капацитета у овој области.

Свечано отварање међународног рукометног кампа „Јахорина 2024“ планирано је 29. јуна у 19.00 часова у Спортско-пословном центру „Пеки“ на Палама, а трајаће до 5. јула.

(www.palelive.com / Срна)

 

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare