У новембру у Културном центру комедија у извођењу Јасне Орнеле Бери

0

Представа „Их, како бих те ја“ у извођењу познате глумице Јасне Орнеле Бери биће изведена у уторак, 14. новембра, с почетком од 19.00 часова у сали Кутурног центра Пале.

Цијена улазнице износи 10 КМ.

Улазнице за представе биће у продаји радним данима, од сриједе 8. новембра, у периоду од 9.00 до 15.00 часова, а на дане играња од 9.00 часова па до почетка представа.

Не пропустите погледати хит комедију „Их,како бих те ја“ у којој игра једна од најпознатијих и најпродуктивнијих глумица Јасна Орнела Бери, у посљедње вријеме широј публици препознатљива по легендарној улози Бахре у серији „Два смо свијета различита“.

Хит комедија „Их како бих те ја“ је представа која је постигла велики успјех и која је наишла на одличан пријем код публике. Поред Јасне Орнеле Бери у представи играју још два изврсна глумца Вук Маринић и Амар Селимовић.

Ријеч је о сатири о брачним односима у којој се у низу кратких и комичних сцена супружници доводе у ситуацију у којој би најрадије убили једно друго.

У овој адаптацији све је на један духовит начин повезано са сценама представе у представи, инспирисаним каријером Јасне Орнеле Бери, тачније, сликом коју други имају о њој. Захваљујући драматурзима Вуку Маринићу и Ведрани Божиновић, све је обликовано у концепту обиљежавања њеног јубилеја, њеног односа према театру, глуми, њеној каријери, млађим колегама, мушкарцима.

Јасна Орнела Бери носилац је многобројних награда и признања. У својој богатој каријери ова позната глумица је у театру одиграла око седамдесет улога и на хиљаде представа. Играла је у седамнаест серија: „Кумови“, „Два смо свијета различита“, „Луд збуњен нормалан“, „Недај се Нина“, „Студио 4“, „Печат“, „Крв није вода“, „Фолиранти“, и у многим другим.

Представа је намијењена широј публици, грађанима свих узраста .
Продукцију представе потписује Јасна Орнела Бери.

Представу је режирао Ирфан Авдић.

(www.palelive.com / Културни центар Пале)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare