U nedjelju guslarsko veče za Snežanu Puhalo

0

FOČA – Mladi iz Miljevine, zajedno sa Crkvenom opštinom, organizovaće u nedjelju, 5. marta, guslarsko veče, a prihod od prodatih ulaznica biće uplaćen za liječenje Snežane Puhalo iz Kalinovika.
Na humanitarnom koncertu, koji će biti održan u kino-sali ovog rudarskog naselja nadomak Foče, učestvovaće Guslarsko društvo „Herceg Šćepan“ i Pjevačka grupa „Plavi neveni“ iz Foče, kao i Guslarsko društvo „Starina Novak“ sa Pala.

Jedan od organizatora koncerta Milica Šehovac kaže da je grupa mladih iz Miljevine predložila svešteniku Hrama Svetog proroka Ilije Damjanu Radoviću da se organizuje humanitarna akcija za Snežanu Puhalo, te da su u dogovoru sa njim odlučili da to bude guslarsko veče.

„Stupili smo u kontakt sa članovima guslarskih društava iz Foče i sa Pala. Oni su se odazvali našem pozivu, na čemu im se neizmjerno zahvaljujemo, pa će nastupiti šest guslara, a očekujemo i nastup Pjevačke grupe ‘Plavi neveni'“, istakla je Šehovac.

Ona je pozvala Fočake i Miljevce da dođu na guslarsko veče jer će program biti zanimljiv, te da još jednom pokažu humanost i pomognu Snežani da ozdravi.

Koncert će početi u 19.00 časova, a ulaz je pet KM.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare