U Miošićima pronađeno oružje

0

Pretresom porodične kuće i pomoćnih objekata koje koristi lice čiji su inicijali N.F. u paljanskom selu Miošići pronađeno je oružje i municija, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Policija je pronašla automatsku i poluautomatsku pušku, tri puške M-48, 11 bombi i oko 2 000 metaka raznog kalibra. U toku je dokumentovanje predmeta i podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu.

U mjestu Podbukovača, opština Sokolac, nepoznati počinioci su podesnim alatom nasilno otvorili katance na vratima dva pomoćna objekta – šupe vlasništvo M.K. odakle su otuđili motornu pilu, bušilicu, auto-kasetofon i mobilni telefon. Provala je izvršena u toku noći 3. na 4. oktobar.

Policijskoj stanici Pale R.D. je prijavio da je u mjestu Kaldrma, opština Istočni Stari Grad, izvršena provala u kuću vlasništvo D.D. koji trenutno živi u Švedskoj odakle je otuđena električna oblarica, električna šlajfarica za drvo, heft mašina za metal, TV prijemnik i DVD. U toku je rad na otkrivanju izvršioca.

U posljednja 24 časa evidentirane su dvije saobraćajne nezgode – u Palama i Istočnom Novom Sarajevu, sa manjom materijalnom štetom.

Radnici policije kontrolisali su 168 vozila i vozača, podnijeli jedan zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, uručili 115 prekršajnih naloga, te iz saobraćaja isključili dva vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola i jednog zbog upravljanja vozilom prije sticanja zakonskog prava i pet vozila – tri radi isteka registracije, jedno tehnički neispravno i jedno neregistrovano.


(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare