U Gornjim Mladicama teško povrijeđen vozač

0

ISTOČNO SARAJEVO – U saobraćajnoj nezgodi u Gornjim Mladicama, Istočna Ilidža, teško je povrijeđeno lice čiji su inicijali V.L, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Do nesreće je došlo u subotu naveče oko 23.00 časa kada je V.L, koji je upravljao „zastavom 101“, izgubio kontrolu, pri čemu se vozilo prevrnulo.

U pekari „Nedić“ u Rogatici juče u 4.30 časova dogodio se incident, kada je lice čiji su inicijali D.O. pobacalo hljebove sa polica na pod i izgazilo ih. Radnica pekare odbila je tog jutra da mu da hljeb i kifle bez novca.

Lice D.O. priznalo je policji izvršenje djela, a u toku je dokumentovanje predmeta.

Protiv lica čiji su inicijali D.V. iz Višegrada podnesen je izvještaj nadležnom tužilaštvu, jer je u tom gradu nasilno polomilo semafor na raskrsnici ulica Vojvode Stepe i Užičkog korpusa.

Radnici policije kontrolisali su 122 vozila i vozača, podnijeli jedan zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, uručili 97 prekršajnih naloga i legitimisali šest lica.

Iz saobraćaja su isključena dva neregistrovana vozila, kao i devet vozača – šest zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, a tri zbog vožnje prije sticanja zakonskog prava.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments