U Bijeljini 15. jula vakcinacija „Fajzer“ vakcinom bez zakazivanja

0
Ilustracija

BIJELJINA – Dom zdravlja Bijeljina najavio je za četvrtak 15. jul vakcinaciju stanovništva protiv virusa korona bez prethodnog zakazivanja.
U Vakcinalnom centru Doma zdravlja Bijeljina vakcinacija će se odvijati od 7.30 do 12.30 časova vakcinom „Fajzer“.

U najavi se navodi da se na ovaj „Dan otvorenih vrata“ za vakcinaciju protiv virusa korona mogu javiti isključivo osobe koje imaju mjesto prebivališta u Bijeljini.

Iz Doma zdravlja planiraju da se tog dana protiv virusa korona vakciniše 300 građana.

Vakcinacija bez zakazivanja nastavlja se sutra i u srijedu

BANJALUKA – Dom zdravlja Banjaluka organizuje vakcinaciju stanovnika protiv virusa korona bez prethodnog zakazivanja i sutra i u srijedu, 14. jula, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.
Vakcinacija će biti organizovana u hali banjalučkog Velesajma od 14.00 do 19.00 časova.

Građani će moći da prime vakcinu proizvođača „Astra Zeneka“.

Iz Doma zdravlja su naveli da se na „Dan otvorenih vrata“ za vakcinaciju mogu javiti isključivo osobe koje imaju mjesto prebivališta u Banjaluci.

Od danas, radno vrijeme vakcinalnog punkta u hali banjalučkog Velesajma je od 8.00 do 19.00 časova, što je u skladu sa Zaključkom o potrebi za ubrzanjem procesa vakcinacije protiv virusa korona u Republici Srpskoj, koji je donio Republički štab za vanredne situacije, rekli su u toj zdravstvenoj ustanovi.

Dom zdravlja Banjaluka organizuje i danas vakcinaciju stanovnika protiv virusa korona bez prethodnog zakazivanja u hali banjalučkog Velesajma od 15.00 do 19.00 časova.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments