Turnir u košarci učesnika kampa “Hipo Tri Poena”

0

Košarkaši beogradskog “Partizana”, “Partizana” iz Banjaluke, “Slobode” iz Novog Grada i “Bosne” iz Sarajeva učesnici su turnira koji se, u okviru Košarkaškog kampa “Hipo tri poena” Jahorina 2014, održava u fiskulturnoj sali Osnovne Škole “Srbija” na Palama.

“Veoma smo sretni i ponosni što možemo da u našoj sali, koja ispunjava najviše evropske sportske standarde /FIBA/, ugostimo mlade košarkaške nade i damo svoj doprinos popularizaciji košarke i sporta uopšte”, rekao je danas Srni direktor OŠ “Srbija” Neđo Ždrale.

Organizator Kampa “Hipo tri poena” Boban Stanojević ističe za Srnu da je ovaj turnir organizovan u okviru četvrte smjene kampa pod sloganom “Skup olimpijskih nada” i s ciljem promocije novoizgrađne fiskulturne sale.

“U prvom planu nam je druženje i savladavanje košarkaških vještina, pa tek onda razmišljamo o pobjedniku turnira. Ipak, najuspješnijim ekipama i košarkašima biće dodijeljene nagrade i pehari”, poručio je Stanojević.

On je dodao da je četvrta smjena kampa na Jahorini okupila 112 košarkaša koji su smješteni u hotelima “Bistrica” i “Vučko”.

Današnji program turnira počinje u 15.30 časova, a ovaj sportski događaj biće završen sutra.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments