Turnir u košarci učesnika kampa „Hipo Tri Poena“

0

Košarkaši beogradskog „Partizana“, „Partizana“ iz Banjaluke, „Slobode“ iz Novog Grada i „Bosne“ iz Sarajeva učesnici su turnira koji se, u okviru Košarkaškog kampa „Hipo tri poena“ Jahorina 2014, održava u fiskulturnoj sali Osnovne Škole „Srbija“ na Palama.

„Veoma smo sretni i ponosni što možemo da u našoj sali, koja ispunjava najviše evropske sportske standarde /FIBA/, ugostimo mlade košarkaške nade i damo svoj doprinos popularizaciji košarke i sporta uopšte“, rekao je danas Srni direktor OŠ „Srbija“ Neđo Ždrale.

Organizator Kampa „Hipo tri poena“ Boban Stanojević ističe za Srnu da je ovaj turnir organizovan u okviru četvrte smjene kampa pod sloganom „Skup olimpijskih nada“ i s ciljem promocije novoizgrađne fiskulturne sale.

„U prvom planu nam je druženje i savladavanje košarkaških vještina, pa tek onda razmišljamo o pobjedniku turnira. Ipak, najuspješnijim ekipama i košarkašima biće dodijeljene nagrade i pehari“, poručio je Stanojević.

On je dodao da je četvrta smjena kampa na Jahorini okupila 112 košarkaša koji su smješteni u hotelima „Bistrica“ i „Vučko“.

Današnji program turnira počinje u 15.30 časova, a ovaj sportski događaj biće završen sutra.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare