Tribina „Srpska i Srbija u pozadini globalnog sukoba u Ukrajini“

0

BEOGRAD – Tribina o temi „Srpska i Srbija u pozadini globalnog sukoba u Ukrajini“ biće održana danas u Beogradu, uz učešće analitičara iz Republike Srpske i Srbije.

Iz Predstavništva Republike Srpske u Srbiji saopšteno je da bi u radu tribine trebalo da učestvuje srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Na tribini će govoriti Đuro Bilbija, Siniša LJepojević, Dragomir Anđelković, Željko Budimir, Aleksandar Pavić, Nenad Kecmanović, Milomir Stepić, Predrag Ćeranić, Dušan Proroković i Srđan Perišić, a u ime organizatora i Predstavništva Republike Srpske u Srbiji učesnike će pozdraviti šef Predstavništva Mlađen Cicović.

Učesnici tribine će pokušati da daju odovore na pitanje kako da Srbija i Srpska, koja je slijedi, održe neutralnu poziciju spram vojnog, političkog i ekonomskog sukoba između kolektivnog Zapada i Ruske Federacije.

Skup će biti održan u 12.00 časova u pres-centru Udruženja novinara, u organizaciji informativno-političkih portala „Sve o Srpskoj“ i „Fakti“, uz podršku Predstavništva Republike Srpske u Srbiji.

(www.palelive.com / Srna / Foto: Vidovdan)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare