Tribina „Ratnohuškačke prijetnje i položaj srpskog naroda u BiH“ 23. avgusta

3

Boračka organizacija opštine Pale organizovaće 23. avgusta javnu tribinu „Ratnohuškačke prijetnje i položaj srpskog naroda u BiH“, a povod su ratnohuškačke izjave bošnjačkih političkih i vjerskih vođa.

Iz Boračke organizacije Pala pozvali su borce i pripadnike boračkih kategorija, predstavnike akademske zajednice, sveštenstvo Srpske pravoslavne crkve, udruženja proistekla iz Odbrambeno-otadžbinskog rata, udruženja penzionera, omladinskih organizacija, sportskih klubova, te ostala udruženja i organizacije, ali i sve stanovnike Sarajevsko-romanijske regije da učestvuju na ovoj javnoj tribini.

„Cilj nam je da se donesu zaključci koje bi poslali na adrese svih važnih institucija u Republici Srpskoj i Srbiji. Uvodničari će biti ugledni profesori, vojno-politički analitičari, ratni komandanti“, naveli su iz Boračke organizacije Pala.

Boračka organizacija sa Pala je na svojoj „Fejsbuk“ stranici navela da na tribinu neće biti pozvani političari, ali će tražiti podršku za organizaciju, dok od građana može učestvovati ko god želi i biće ostavljena mogućnost javne rasprave između učesnika i gostiju.

Želja im je, kako kažu, da sa što više učesnika dobiju podršku za odgovor na važno pitanje – kako da srpski narod opstane u BiH i sačuva Republiku Srpsku?

Tribina će početi u 18.00 časova u sali Kulturnog centra Pale.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
3 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Ova vijest je bila ranije na ovom portalu, ali se nekome očigledno nisu svidjeli komentari pa da se ne bi brisali komentari, onda je ranija vijest sa svim komentarima izbrisana, a postavljena nova. Identična, ali bez komentara… Cccccc, jadno i prejadno, ali shvatili smo poruku..

Komentar smo svi pročitali, i još jednom bravo za komentar!