Tri projekta vrijedna 6.000 KM

0

ZVORNIK – U Zvorniku su danas članovi neformalnih grupa mladih, u okviru „Omladinske banke Zvornik“, potpisali ugovore za realizaciju tri omladinska projekta vrijednosti 6.000 KM.

Predstavnik Kreditnog odbora „Omladinske banke“ Dragana Spasić rekla je da će dva projekta biti realizovana u zvoričkom naselju Branjevo, a jedan u Karakaju.

„U Branjevu će biti izgrađen teren za odbojku na pijesku, kao i sportski teren sa spravama za vježbanje“, rekla je Spasićeva i dodala da je planirano da takav teren sa spravama bude izgrađen i u Kakaraju.

Savjetnik načelnika opštine Zvornik za mlade, nevladine organizacije i sport Ognjen Pavlović istakao je da opština podržava ovakve i slične projekte kroz koje mladi pokazuju svoje ideje i prijedloge kako da poboljšaju komfor u svojim sredinama.

„Ovi projekti daju mladima šansu da se iskažu i opština Zvornik će i ubuduće biti partner u `Omladinskoj banci Zvornik“, rekao je Pavlović i pozvao mlade ljude da prijavljuju svoje projekte za ovakve i slične programe.

Sredstva za realizaciju projekata u jednakim iznosima obezbjeđuju Fondacija „Mozaik“ iz Sarajeva i opština Zvornik koja u ovom programu učestvuje već sedam godina.

Nakon potpisivanja ugovora počinje i realizacija projekata koji bi trebalo da budu završeni do kraja jula.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare