Tri medalje za dječake iz Atletskog kluba „Glasinac“

0

SOKOLAC – Članovi Atletskog kluba /AK/ „Glasinac“ osvojili su tri medalje na pojedinačnom prvenstvu BiH za dječake i djevojčice do 15 godina, održanom u Sarajevu, što govori da rad sa mladima daje rezultate, rekao je Srni trener Neđo Đurović.

Član AK „Glasinac“ Luka Kezunović osvojio je juče srebrnu medalju u trci na 1.500 metara, a njegov klupski kolega Marko Memedović srebro u bacanju koplja, dok je Gordan Borovčanin osvojio bronzanu medalju u bacanju diska.

Zapažene rezultate imale su i djevojčice iz ovog kluba Teodora Gladanac u bacanju koplja, Kristina Renovica u trci na 100 metara sa preponama i Vesna Fifić u trci na 600 metara.

Đurović je rekao da su na ovom takmičenju van konkurencije nastupile sokolačke atletičarke i reprezentativke BiH Mladena Petrušić i Sara Lučić koje su skočile uvis po 170 centimetara.

Pojedinačno prvenstvo BiH za dječake i djevojčice održano je juče na atletskom poligonu Koševo u organizaciji Atletskog kluba „Novi Grad“ Sarajevo.

Iz AK „Glasinac“ osam takmičara će učestvovati na Prvenstvu BiH za pionire do 13 godina u nedjelju, 26. maja, u Čitluku, a Mladena Petrušić i Sara Lučić će narednog vikenda u Sremskoj Mitrovici nastupiti na Prvenstvu Srbije u višeboju za sve kategorije.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare