Trgovinske i uslužne radnje sutra nemaju odobrenje za rad

0

ISTOČNO NOVO SARAJEVO – Na području opštine Istočno Novo Sarajevo sutra, na Međunarodni praznik rada, neće raditi trgovinske, ugostiteljske, zanatske, uslužne i druge radnje, izjavio je Srni načelnik ove lokalne zajednice LJubiša Ćosić.

„Iako smo suočeni sa teškom i složenom situacijom izazvanom virusom korona, Međunarodni praznik rada – 1. maj treba da bude proslavljen i kod nas kao i širom svijeta, odnosno u korist onih ljudi koji su stalno radno angažovani na privatnim ili javnim poslovima“, rekao je Ćosić.

On je istakao da, u svakom slučaju, značaj ovog međunarodnog praznika ne smije biti zaboravljen i 1. maj treba posvetiti svim radnicima, uz poruku da, kada sve ovo prođe, svi moraju biti još više posvećeni revitalizaciji i što bržem oporavku privrede, posebno u privatnom sektoru.

„Osim oživljavanja oblasti proizvodnje, usluga i trgovine, znatnu pažnju treba da posvetimo i sektoru turizma“, naveo je Ćosić.

On je potvrdio da se na području Istočnog Novog Sarajeva poštuju naredbe i mjere Republičkog štaba za vanredne situacije.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare