Treći Međunarodni moto susret

0

ZVORNIK – Okupljanjem bajkera na lokaciji Bazeni „Medžik skaj“ kod Zvornika, večeras počinje treći Međunarodni moto susret, koji će u trodnevnom druženju okupiti oko 500 motorista iz zemalja regiona i svijeta.

Sekretar Moto kluba „Drinski soko“ iz Zvornika Milan Lučić rekao je da se očekuju bajkeri iz Austrije, Švajcarske, Mađarske, kao i zemalja bivše Jugoslavije.

„Večeras gostima obezbjeđujemo smještaj i za večeru riblju čorbu, dok će bajkerima sutra biti pripremljen bajkerski pasulj“, rekao je novinarima Lučić i dodao da su u programu ove manifestacije, osim zabavnog karaktera, planirane bajkerske igre, poput bacanje gume, navlačenje konopca, trčanje u džaku, spore vožnje i druge zabavne igre.

On je pozvao sve sugrađane da dođu na bazene i vide da biti bajker ne znači samo sjesti na motor i voziti se, već da to znači i mnoge druge aktivnosti koje su društveno korisne.

Lučić je rekao da je za sutra predviđena vožnja motorima do određene destinacije u opštini, dok je zvanični defile planiran od 17.00 časova.

Bajkeri će krenuti od bazena do hrama u izgradnji, gdje će ući u grad, proći glavnim gradskim ulicama i izaći na magistralni put kod zgrade opštine, sa povratkom do bazena.

Bajkersko druženje na bazenima, kako je najavljeno, pratiće muzičke grupe „Morison“ iz Zvornika, „Ministri“ iz Bijeljine i „Seizmos“ iz Loznice. Predveđen je „Bikini parti“.

Završetak bajkerskog druženja planiran je za nedelju, 13. jula, u 10.00 časova.

Moto klub „Drinski soko“, koji je organizator bajkerskih susreta, ima 22 člana i šest pripravnika, koji tokom dvije godine moraju da zasluže da postanu članovi.

Uslov je da ne smiju načiniti nikakav saobraćajni prekršaj u vožnji na motoru ili vozilu, odnosno moraju zaslužiti svojim ponašanjem da dobiju boje „Drinskog sokola“.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare