Tradicionalni turnir u malom fudbalu u Mokrom

2

U Mokrom će u okviru obilježavanja krsne slave Crkve Uspenja Presvete Bogorodice – Svetog proroka Ilije biti održan tradicionalni turnir u malom fudbalu.

Prijave ekipa će trajati do 29. juna 2018. godine do 18.00 časova kada će u prostorijama Mjesne zajednice Mokro biti održano izvlačenje.

Kotizacija po ekipi iznosi 100 KM, a pobjednik će osvojiti nagradu od 1000 KM, dok će drugoplasiranoj ekipi pripasti 500 KM. Nagrada za treće mjesto je 200 KM.

Organizator turnira je opština Pale, a prijave je moguće izvršiti na broj telefona 065 625 429.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
2 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

???
znači, nije problem kada neka zajednica hoće da pokrene neki događaj…To je uredu i treba omladinu nečim „zabaviti“ da ne vise u kafanama pijući i drogirajući se… ali ljudi, „tradicija“ je nešto što se godinama radi u tom mjestu. Ne može nešto biti „tradicionalo“ ako s tim krećete ove godine! Ja znam da se decenijama „tradicionalno“ održavao TEFERIČ na Ilindan u Mokrom međutim, ili imam žestoku amneziju ili Mokro nije imalo do sada turnir u malom fudbalu.
Lijepo je voditi računa o tradiciji i običajima ali ljudi zgadiste mi tu riječ jer sada sve posta tradicija…
Zar mi nemamo kritičnu masu koja može objasniti ovim #koji se pitaju“ šta ne bi trebalo biti tradicija, nego jednostavno samo događaj. Zar smo toliki poltroni i beskičmenjaci pa dozvoljavamo da od nas neuki prave naciju jagnjijada, prasijada, volojada ili već kako sve zovu događaje koji bi se trebali smjestiti u srednji vijek?

Za tvoju informaciju ovo je 4. po redu turnir u malom fudbalu u Mokrom, a sada koliko treba godina da bi postao tradicionalan to ne znam, ali se nadama da vremenom i hoce.