Титула најбољег директора стигла у Основну школу „Пале“

3

Асоцијација наставника бивше Југославије ANNEX YU је у Бањалуци у протеклој седмици, како пише на сајту Основне школе „Пале“, организовала вишедневне радионице и свечану додјелу награда најбољим директорима образовних институција са подручја бивше Југославије.

Поред директора школа из Републике Српске, у избор су били укључени и директори школа из Србије, Хрватске, Црне Горе, Македоније и Словеније.

Том приликом награђена су три директора престижном титулом најбољег директора, а међу њима и директор Основне Школе „Пале“, Александар Рајић, пише на сајту ове образовне установе.

„Ово није награда која припада мени, већ школи у којој радим. Сви ми који радимо са дјецом знамо колико је труда потребно да се уложи да би се видио и најмањи помак и да бисмо постигли извјесне резултате. У протеклом периоду имао сам срећу и задовољство да сарађујем са многим људима у нашој школи, али и изван ње, са особама чији ентузијазам, креативност и преданост једноставно покреће људе на рад. Мислим да смо у том процесу сви утицали једни на друге, у позитивном смислу, те да је ова титула резултат тог заједничког рада и залагања. Јако сам поносан на ову награду јер је она показатељ нашег заједничког труда и чињенице да је наша школа мјесто гдје сви заједно постижу успјехе, и подстичу једни друге на развој у сваком смислу“, изјавио је Александар Рајић.

Нагласио је да вјерује да ће и у будућности бити још оваквих признања за све који учествују у образовно-васпитном процесу у Основној школи „Пале“.

(www.palelive.com / Основна школа „Пале“)

Прати тему
Обавијeсти мe о
3 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Za posvecenost i pozrtvovanost u radu, liderstvo i inicijativa, za pravicnost i dosljednost dodjeljena je nagrada bez rezultata u skolstvu. Svaka cast.

Ацо, искрене честитке!

Meni je predavao u osnovnoj skoli, mogu reci iz iskustva prije svega da je to dobar covjek! Odlican pedagog i nastavnik. Cestitam nastavnice legendo😉