Tender za izgradnju gradskog parka

0

ISTOČNO SARAJEVO – Opština Istočno Novo Sarajevo objavila je tendersku dokumentaciju za izgradnju prve faze gradskog parka, koji bi do kraja godine trebalo da dobije svoj oblik, konture i fizionomiju.

Iz opštine Istočno Novo Sarajevo saopšteno je da je projekat predizborno obećanje načelnika opštine LJubiše Ćosića da će ovaj park biti prvi infrastrukturni objekat koji će biti izgrađen u urbanom dijelu ove lokalne zajednice.

„Sigurni smo da će nakon provedenog tendera i odabira najpovoljnijeg ponuđača za izvođenje radova, u tenderom utvrđenom roku od dva mjeseca, krenuti realizacija prve faze izgradnje gradskog parka za koji je već urađena projektna dokumentacija“, navodi se u saopštenju.

U pripremi realizacije ovog projekta opština je kroz skupštinsku proceduru izvršila izmjenu Regulacionog plana „Centar 1“ i na taj način je planskim dokumentom određena lokacija gradskog parka.

U saopštenju se navodi da je realizacija ovog projekta izraz želje i potrebe stanovništva urbanog dijela opštine, čime će, posebno pripadnici mlađe populacije, dobiti odgovarajući ambijent za kvalitetno korištenje slobodnog vremena kroz odmor, igru i zabavu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare