Tanja Marković i Darko Rosić najbolji sportisti opštine Rogatica

0

ROGATICA – Atletičarka Tanja Marković i fudbaler i atletičar Darko Rosić izabrani su za najbolje sportiste opštine Rogatica u prošloj godini. Za najbolji sportski kolektiv proglašen je Atletski klub „Rogatica“ kojem pripada i trener godine Dejan Mićević.

Titule najsupješnijih sportista ponijeli su planinar Zdenko Brusin, fudbaler Nenad Tošević, košarkaš Gordan Tešević, strijelac Gordana Batinić i rukometašica Dejana Kuljić.

Bolji od ostalih 500 sportista u Rogatici, kako je sinoć rečeno, su šahista Dragoslav Ivanović, ribar Srđan Rajak, stonoteniserka Anđela Razdjeljac, odbojkašica Dragana Nerić.

Proglašenje najboljih obavio je sinoć Izvršni odbor Sportskog društva „Mladost“ na „Plavoj sportskoj večeri“.

Načelnik Odjeljenja za privredu Darko Novaković rekao da je „Plavo sportsko veče“ obnovljeno poslije nekoliko godina i da se veliki broj sponzora odazvao da pomogne organizaciju ovog događaja.

Predsjednik Sportskog društva „Mladost“ Miladin Ikonić kaže da ovo društvo ima 11 klubova i da ga u ovoj sportskoj godini očekuje niz sportskih manifestacija među kojima su i 50. jubilarne Međuopštinske sporstske igre /MOSI/, koje će biti održane u Prijepolju.

Ikonić je najavio da će se Rogatica kandidovati da 2015. godine organizuje MOSI.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare