Taekwondoisti uspješni u Dubrovniku

0

U subotu, 22.10.2016. godine u Dubrovniku je održan prvi međunarodni turnir pod nazivom „Dubrovnik open championship“ na kojem je učešće uzelo preko 200 takmičara iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Austrije, Srbije i drugih zemalja.
Taekwon-do klub „Romanija“ – Pale su predstavljala 4 takmičara, a osvojeno je ukupno 10 medalja, od toga 2 zlatne, 3 srebrne i 5 bronzanih medalja.

Bogdan Jugović je osvojio ukupno 3 medalje i to:
– Bronzanu medalju u formama, kategorija zeleni pojas – stariji kadeti,
– U konkurenciji juniora, nadmoćno je osvojio zlatnu medalju u formama u kategoriji zeleni pojas, u konkurenciji znatno starijih i iskusnijih takmičara.
– Srebrnu medalju u borbama za starije kadete u kategoriji do 55 kg.

Kristijan Klačar je i ovoga puta briljirao i osvojio ukupno 4 medalje, i to:
– Bronzanu medalju u formama, kategorija žuti pojas – juniori,
– Zlatnu medalju u borbama, juniori u kategoriji do 57 kg,
– U konkurenciji seniora, osvojio je srebrnu medalju u izvođenju formi u kategoriji žuti pojas, dok je u borbama za seniore do 57 kg takođe osvojio srebrnu medalju,

Sava Dragaš je osvojio bronzanu medalju u borbama za starije kadete u kategoriji preko 60 kg.

Svoje prvo takmičenje, medaljama je krunisao i Jovan Radović, osvojivši bronzanu medalju u formama, kategorija žuti pojas – juniori i bronzanu medalju u borbama za juniore u kategoriji do 75 kg.

Sledeći nastup članovi Kluba imaju u subotu 29.10.2016. godine u Zvorniku, kada će biti održano 17. Prvenstvo Republike Spske.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare