Sutra svečanosti na Ekonomskom fakultetu

0

Ekonomski fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu /UIS/ obilježiće sutra Dan fakulteta, 61 godinu postojanja i 21 godinu rada u Republici Srpskoj.

Obilježavanje Dana Ekonomskog fakulteta počeće svečanom akademijom i dodjelom priznanja i nagrada najboljim studentima, nastavnicima, saradnicima i vannastavnom osoblju, saopšteno je iz UIS-a.

Programom svečanosti, koja će početi u 11.00 časova u zgradi Ekonomskog fakulteta UIS-a, predviđena je i promocija 17. generacije diplomiranih ekonomista, 14. generacije magistara ekonomskih nauka i prve generacije magistara ekonomije.

Ukupno će biti promovisano 188 diplomiranih ekonomista, osam magistara ekonomskih nauka i 10 magistara ekonomije, koji su studije drugog ciklusa okončali po novom programu.

U nastavku svečanosti, biće otvoren Klub prijatelja Ekonomskog fakulteta, kojeg čine predstavnici institucija, ustanova, te javnih i privatnih preduzeća koji su pomogli razvoju fakulteta i doprinijeli unapređenju naučno-nastavnog procesa ove visokoškolske institucije.

U umjetničkom dijelu svečanosti predviđen je nastup studenata Muzičke akademije i otvaranje izložbe slika posvećene svetim Ćirilu i Metodiju.

Ovu izložbu svečano će otvoriti ambasador Slovačke u BiH Jan Pšenica.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments