Sutra stručni sastanak o bolesti dojke

0

ISTOČNO SARAJEVO – U Istočnom Sarajevu sutra će biti održan stručni sastanak o temi „Maligna bolest dojke“, tokom kojeg će svoja naučna i stručna iskustva u liječenju ove bolesti predstaviti ljekari iz Opšte bolnice u Istočnom Sarajevu, kao i stručnjaci iz Srbije i Italije.

Na skupu će biti predstavljeno i novoformirano Udruženje žena oboljelih i liječenih od karcinoma dojke „Agata“ iz Istočnog Sarajeva.

Riječ je o dobrovoljnom, nevladinom i neprofitnom udruženju, osnovanom s ciljem da pomogne ženama oboljelim od raka dojke i pruži im svaku moguću podršku tokom liječenja i oporavka.

Nakon stručnog sastanka i promocije novoformiranog Udruženja „Agata“ medijima će se obratiti predsjednik Udruženja hirurga Srbije Nebojša Stanković, specijalista opšte hirurgije koji živi i radi u Italiji Željko Stanojkovski, te predsjednica Udruženja „Agata“ iz Istočnog Sarajeva Dragana Todorović.

Stručni sastanak biće održan u 17.00 časova u restoranu „Kula“ u Istočnom Sarajevu, navodi se u saopštenju Opšte bolnice.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare