Danas Sajam zapošljavanja u Palama

0

Svi punoljetni građani, koji su u potrazi za poslom, a koji u subotu posjete Sajam zapošljavanja u Palama, imaće priliku da kroz direktne kontakte s poslodavcima prezentuju svoja znanja i vještine, te dobiju priliku da ove zime hljeb zarađuju na olimpijskoj ljepotici Jahorini. Zavod za zapošljavanje RS ove godine Sajam zapošljavanja organizuje u Palama, u holu poslovne zgrade Elektrodistribucija Pale, a interesovanje za novim radnicima, u predstojećoj turističkoj sezoni, iskazalo je 16 poslodavaca s Jahorine. Kako je „Fokusu“ potvrđeno u republičkom Zavodu za zapošljavanje, očekuje se da će posao dogovoriti 150 novih radnika, zbog čega se i apeluje na nezaposlena lica da dođu i posjete sajam, te direktno poslodavcima prenesu svoje kvalitete.

U predstavljanju svojih biografija posjetiocima sajma pomoći će i radnici Zavoda.

– Direktan kontakt s više poslodavaca na jednom mjestu sigurno nudi i veću mogućnost za zaposlenje i to je šansa koju nezaposlena lica trebaju iskoristiti – ističu u Zavodu za zapošljavanje RS, napominjući da su ovakva mjesta dokazano učinkovita za zapošljavanje.

U okviru subotnjeg skupa biće organizovan i okrugli sto na temu „Efikasnije zadovoljavanje iskazanih potreba poslodavaca“, u čijem radu bi, pored predstavnika Zavoda, trebalo da učestvuju i predstavnici grada Istočno Sarajevo, te tamošnjih opština.

(Fokus)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare