Sutra počinju „Jahorinski poslovni dani“

0

Na Jahorini sutra počinju „Jahorinski poslovni dani turizma, gastronomije i preduzetništva“, druga međunarodna naučna konferencija o ovim oblastima koju organizuju Ekonomski fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu /UIS/ i Centar za inovativnost i preduzetništvo Univerziteta u Zenici.

Na ovogodišnjem skupu biće predstavljen 71 rad naučnika i stručnjaka iz BiH, zemalja regiona, Španije, kao i 30 studentskih radova.

„Jahorinske poslovne dane“ u srijedu, 6. marta, zvanično će otvoriti ministar nauke i tehnologije Republike Srpske u ostavci Jasmin Komić, a učesnicima i gostima obratiće se i rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu Mitar Novaković, kao i rektor Univerziteta u Zenici Sabahudin Ekinović.

Na konferenciji za novinare, koja je planirana za sutra u 12.00 časova, obratiće se dekan Ekonomskog fakulteta i predsjednik Organizacionog odbora Konferencije LJubiša Vladušić, prorektor za nastavu i studentska pitanja UIS-a i član Naučnog odbora Konferencije Radoslav Grujić, te predsjednik Studentskog parlamenta UIS-a Aleksandar Glavaš.

Konferencija „Jahorinski poslovni dani turizma, gastronomije i preduzetništva“ trajaće do subote, 9. marta.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare