Sutra počinju dani otvorenih vrata

0

ISTOČNO SARAJEVO – Matična biblioteka Istočno Novo Sarajevo organizovaće od sutra do 12. oktobra Dane otvorenih vrata, tokom kojih će posjetioci biti upoznati sa organizacijom rada ove ustanove, a biće omogućen i upis po promotivnoj cijeni.

Povodom Dana otvorenih vrata, biće organizovan cjelodnevni rad sa korisnicima i upis po promotivnoj cijeni od pet KM za nove članove biblioteke, saopšteno je iz Matične biblioteke Istočno Novo Sarajevo.

Posjetioci će biti upoznati sa radom Matične biblioteke, knjižnim fondom i pravilima ponašanja u Biblioteci.

“Na taj način želimo približiti svoje službe i usluge, upoznati javnost sa aktivnostima Biblioteke, te njenom ulogom u kulturnom i naučnom životu grada Istočno Sarajevo. Tokom Dana otvorenih vrata Matičnu biblioteku će posjetiti učenici srednjih škola iz Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže”, navedeno je u saopštenju.

Dan otvorenih vrata biće održan povodom Dana bibliotekara Republike Srpske, koji se obilježava 9. oktobra, a s ciljem da javnost i na ovaj način bude upoznata sa značajem biblioteka u procesu cjeloživotnog obrazovanja.

Iz Matične biblioteke Istočno Novo Sarajevo pozivaju sve zaintersovane da ih posjete tokom Dana otvorenih vrata i na taj način ukažu na značaj biblioteke za obrazovanje i kulturu u gradu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments