Sutra počinje jesenja deratizacija

0
Grad Zvornik
Grad Zvornik

ZVORNIK – Na teritoriji grada Zvornika od sutra do 6. oktobra biće sprovedena opšta jesenja deratizacija, čiji je cilj sprečavanje pojave i širenja zaraznih bolesti, najavljeno je danas iz Gradske uprave Zvornik.

Obavezna deratizacija na području grada Zvornika sprovodi se dva puta godišnje, u proljeće i jesen, i ove godine za tu namjenu iz gradskog budžeta biće izdvojeno 19.000 KM.

Deratizacijom će biti obuhvaćene kanalizacione mreže u gradu i prigradskim naseljima, deponije smeća, obala Drine u gradskom dijelu, kulturni i sportski objekti, predškolske i školske ustanove, bolnice i vjerske ustanove, kao i zelene i druge javne površine.

Zvornička firma „Sanitacija“ vršiće deratizaciju, koja je obavezna za sva javna i privatna preduzeća i ustanove, preduzetničke radnje, stambene zgrade i domaćinstva.

Apeluje se da subjekti koji su obavezni da sprovedu deratizaciju omoguće nesmetan pristup radnicima „Sanitacije“, a zajednicama etažnih vlasnika da izvrše prethodno čišćenje podrumskih prostorija da bi deratizacija bila što efikasnija.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare