Danas je na Jahorini održana konferencija za medije povodom najave koncerta Ane Kokić i svečanog otvaranja najdužeg planinskog boba u regionu.

Tim povodom, direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić je poželio Ani Kokić dobrodošlicu na Jahorinu te najavio odličan provod i dobru atomosferu.

„Sutra u 15:00 časova otvaramo najduži planinski bob u regionu i svi ljetni sadržaji će biti besplatni tokom dana, koncert je u 16:00 časova na platou Poljice i takođe se neće naplaćivati karte. Ozbiljna je ljetna atrakcija u pitanju i jedva čekam da čujem utiske naših gostiju. Ovo je projekat koji isčekujemo svi sa posebnom radošću i nestrpljenjem, prilagođen je djeci i odraslima, trasa dugačka 2,5 km prolazi kroz najljepše predjele Jahorine, predstavlja jedinstveno adrenalinsko iskustvo“, izjavio je Ljevnaić.

„Na Jahorini sam privatno već par dana, mnogo mi je drago što ću biti dio ove velike manifestacije planirane za sutra. Oduševljena sam jer vidim da se Jahorina gradi, ima zaista dosta sadržaja koji se mogu koristiti i ljeti. Moja djeca su tu sa mnom i moram reći da im ni jednog trenutka nije dosadno i pozivam sve da dođu da uživaju ljeti na planini. Ovo je prvi put da ljetni odmor provodim na Jahorini i sigurna sam da ćemo se od sada i češće družiti“, rekla je Ana Kokić i obećala odličnu zabavu na koncertu.

Subota, 17. avgust, je rezervisana za predstavu Đurologija, sa početkom u 21:00 čas u hotelu Vučko na Jahorini. Karte su od danas u prodaji i moguće ih je kupiti u hotelu Vučko i na prodajnom mjestu na Poljicama po cijeni od 10 KM.

Samo dan nakon Đurologije, u okviru novog projekta „Sasvim blisko sa poznatim“ od 14:00 časova u hotelu Vučko, Jahorina će biti domaćin poznatim glumcima Mimi Karadžiću i Katarini Žutić.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare