Sutra izbor novog rukovodstva

0
Zgrada opštine Trnovo

TRNOVO – Organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Trnovo trebalo bi da na sutrašnjoj sjednici Skupštine izabere novo rukovodstvo.

Na sjednici bi trebalo da budu izabrani predsjednik Skupštine ove organizacije i njegov zamjenik, predsjednik Predsjedništva organizacije i njegov zamjenik, te predsjednici Nadzornog odbora, Odbora porodica zarobljenih boraca i nestalih civila i Odbora djece/potomaka poginulih boraca.

Planirano je da na sjednici načelniku opštine Trnovo Dragomiru Gagoviću bude uručena knjiga „Ne zaboravi, voljena zemljo“ za doprinos, podršku i pomoću u radu Organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Trnovo.

Predsjednik Republičkog odbora djece/potomaka poginulih boraca Goran Timotija kaže da je knjiga, čiji je autor novinar Slaviša Sabljić, objavljena u izdanju Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila.

Sjednica Skupštine Organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Trnovo biće održana u zgradi opštine Trnovo sa početkom u 12.00 časova.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments