Sutra godišnjica rada društva „Kanis“

0

ZVORNIK – Kinološko društvo „Kanis“ Zvornik sutra će, povodom godišnjice rada, organizovati druženje članova i ljubitelja pasa na kojem će predavanje održati istaknuti kinolog Obrad Đokić iz Beograda.
Na predavanju dobitnika više priznanja za unapređenje kinologije na ovim prostorima, te međunarodnog kinološkog sudije koji više od 30 godina radi u MUP-u Srbije na obuci službenih pasa, između ostalog, biće riječi o organizaciji kinoloških društava, značaju izložbi i uzgojnog pregleda, značaju rada sa štencima, ishrani i preventivnoj zaštiti.

Predsjednik društva „Kanis“ Vladimir Stevanović podsjetio je da je društvo registrovano u novembru prošle godine, ali da je ekipa zvorničkih ljubitelja pasa i prije toga počela sa radom.

„U godini za nama organizovali smo više događaja, a najveći uspjeh nam je Izložba pasa CAC BiH Zvornik, koja je sigurno bila jedna od najbolje organizovanih i posjećenih izložbi u BiH“, naveo je Stevanović i zahvalio Gradskoj upravi Zvornik za podršku u osnivanju i radu.

On je naglasio da su najveći ciljevi i dalje popularizacija kinologije, organizovanje izložbe pasa i izgradnja parka za pse.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare