Stvoriti što bolje uslove za prijem i bezbjednost gostiju

0

Načelnik Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Radenko Vasiljević, vršilac dužnosti direktora Olimpijskog centra “Jahorina” Neven Ćosović i načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević razgovarali su danas na Jahorini o pripremama za predstojeću zimsku sezonu i stvaranju što boljih uslova za prijem i bezbjednost gostiju.

“Dogovorili smo i podijelili zadatke i, prije svega, razmatrali način na koji ćemo vršiti kontrolu gostiju koji budu boravili na Jahorini”, rekao je Vasiljević i dodao da su razmatrane i mogućnosti bolje bezbjednosti saobraćaja, što predstavlja jedan od ozbiljnijih problema na tom području.

Vasiljević je naglasio da će zajedničkim aktivnostima pokušati da se riješi i problem parkiranja na planini, saopšteno je iz CJB Istočno Sarajevo.

On je napomenuo da će na području Olimpijskog centra boraviti Jedinica za podršku Pale, kako bi bezbjednost gostiju bila na što višem nivou, a da će jedna od preventivnih aktivnosti policije biti i podjela letaka koji će upoznati goste o zakonu o skijalištima.

Načelnik opštine Pale Kovačević istakao je da je ova opština zajedno sa CJB Istočno Sarajevo napravila ozbiljan iskorak u saradnji, te da očekuje da će predstojeća zimska sezona na Jahorini biti uspješna na svakom polju i da će bezbjednost gostiju i cijelog grada biti na značajnijem nivou.

Vršilac dužnosti direktora Olimpijskog centra Ćosović naglasio je da je današnji sastanak održan da bi se preduzele zajedničke aktivnosti na polju zaštite imovine gostiju koji budu boravili na Jahorini u predstojećoj zimskoj sezoni.

Ćosović se nada da će i ove godine gosti biti zadovoljni i da će sezona proći bez ozbiljnijih problema.

(www.palelive.com / Srna)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments