Studenti uključeni u akciju prikupljanja pomoći

0

Studentska organizacija Ekonomskog fakulteta Pale (SOEF), Studentska organizacija Filozofskog fakulteta (SOFF) i Savez studenata Pravnog fakulteta (Pravnik) su danas na Pravnom fakultetu u Palama započeli akciju prikupljanja pomoći za mještane najugroženijih opština na teritoriji Republike Srpske koje su pogođene vremenskim nepogodama u proteklom periodu

„Pomoć planiramo poslati u Janju, tačnije u Novo naselje i u Bijeljinu, kada prikupimo dovoljno pomoći za kombi ili kamion“, izjavio je Aleksandar Stanić predsjednik Saveza studenata Pravnog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Akcija se provodi u holu Pravnog fakulteta i trajaće od 19. do 23. maja 2014. godine u periodu od 09.00 do 15.00 časova svakog dana.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/akcija-studenti-pravni-fakultet-19-05-2014/] width=[105] height=[105] title=[Studenti uključeni u akciju prikupljanja pomoći] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb105_] thumb_cache_dir=[thumbs105] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

Studenti aktivni i u Studentskim centrima

Studenti iz Studentskog centra Pale su prikupili oko 200 konzervi hrane i oko 250 KM koje će biti utrošene u nabavku higijenskih sredstava.

„Inicijativa je krenula iz Studentskog doma Kalovita brda i brzo se proširila na ostale domove SC Pale. Studenti pomažu koliko mogu, a veliki dio njih je već učestvovao u akcijama prikupljanja pomoći“, izjavio je Igor Kovačević predsjednik Studentskog parlamenta Pale.

(www.palelive.com)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments