Stručnjaci kompanije posjetili sajam tehnike u Beogradu

0

ZVORNIK – Predstavnici kompanije „Alumina“ iz Zvornika posjetili su Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu gdje su se upoznali o novim tehnologijama koje bi mogle biti primijenjene u proizvodnom procesu ove fabrike.

Iz menadžmenta „Alumine“ navode da je veoma bitno da kadrovi ove kompanije budu u korak sa tehničko-tehnološkim novitetima koji doprinose osavremenjavanju procesa rada, jer su nove tehnologije veoma značajne za dalji rad fabrike.

„Istovremeno, ova sajamska manifestacija tradicionalno okuplja dosta poslovnih partnera fabrike, tako da je to prilika i za nove susrete sa našim poslovnim saradnicima“, saopšteno je iz Službe za odnose sa javnošću „Alumine“.

Oko 50 inženjera, tehničara i drugih kadrova iz najvećeg zvorničkog kolektiva imalo je priliku mnogo toga vidjeti i saznati na Sajmu, s obzirom da je oko 500 učesnika iz 16 zemalja predstavilo više od 100 tehničko-tehnoloških inovacija.

Sa puno utisaka, novih saznanja i spremnosti da se nove tehnologije primjene u proizvodnom procesu fabrike, stručnjaci iz „Alumine“ ističu da je Sajam tehnike i te kako potrebna manifestacija i da je dobro što je kompanija imala svoje predstavnike na ovoj prestižnoj smotri tehnike i tehničkih dostignuća.

Na 54. Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća, koji se održava od 12. do 16. maja, predstavljene su savremene tehnologije i novi proizvodi i projekti iz elektroenergetike, elektronike, robotike, telekomunikacija, procesne tehnike, logistike, materijala, energetske efikasnosti, alternativnih i obnovljivih izvora energije, ICT-a, korporativnog softvera.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare