Stiže struja u Rakitnicu

0

ROGATICA – Fond za povratak BiH finansiraće sa 76.750 KM izgradnju trafostanice i dalekovoda visokog napona dužine oko dva kilometra u bošnjačkom povratničkom mjestu Rakitnica kod Rogatice, potvrdila je Srni opštinski građevinski inspektor Zdenka Čarkić.

Ona kaže da je planirano da radovi budu završeni do kraja godine, a biće postavljeno 37 armirano-betonskih i dva drvena stuba i podzemni kabal, nakon čega će biti rađena niskonaponska mreža za povratnička domaćinstva.

Fond za povratak BiH će sa 15.235 KM finansirati i izgradnju niskonaponske mreže u dužini jedan kilometar u bošnjačkom povratničkom selu Starčići kod Rogatice za šest povratničkih domaćinstava, gdje će biti postavljeno 20 armirano betonskih stubova.

Fond će sa 29.963 KM finansirati i izgradnju oko dva kilometra niskonaponske mreže za 11 povratničkih kuća u Šetićima kod Rogatice, gdje će biti ugrađeno 45 armirano betonskih stubova.

Na tenderu je izabran izvođač radova „Mig-elektro“ iz Mrkonjić Grada, a radovi neće krenuti u narednih 15 dana, koliki je rok za žalbe.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare