Stevanović pozdravio zvaničan početak rada CJB-a

0

ZVORNIK – Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović pozdravio je danas zvaničan početak rada Centra javne bezbjednosti /CJB/ Zvornik i čestitao Goranu Abazoviću imenovanje na funkciju načelnika ovog centra.
Stevanović je naglasio da će CJB pokrivati ovu regiju, kako je to ranije bio slučaj, i istakao da je potrebna neophodna saradnja na svim nivoima s ciljem veće bezbjednosti građana i imovine.

Prema njegovim riječima, neophodan je zajednički doprinos da Zvornik ostane bezbjedan i pogodan grad za sve koji ovdje žive i u njega dolaze.

„Za Zvornik, to smo stalno isticali, dobijanje statusa grada neminovno znači povratak nekih institucija koje su nam u prethodnim godinama nepravedno oduzete“, rekao je novinarima Stevanović i podsjetio da je, nakon Filijale Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske, ovo druga institucija koja je vraćena u Zvornik.

On je dodao da će Gradska uprava istrajati na putu vraćanja i svih drugih institucija, kao što su Okružni sud, Privredni sud, Tužilaštvo i sve ono što grad kakav je Zvornik zaslužuje i što građanima treba kako bi sve ono za šta su putovali u druge gradove mogli da završe u institucijama u Zvorniku.

Stevanović je zahvalio svima koji su pomogli da Zvornik ponovo dobije CJB, koji je ukinut 2001. godine.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare