Stevanović građanima čestitao Novu godinu i status grada

0

ZVORNIK – Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović poželio je danas sugrađanima srećnu i uspješnu 2016. godinu i da se u narednoj godini više radi na poboljšanju uslova za život i rad na ovim prostorima.
Stevanović se na prijemu koji je organizovao za odbornike Skupštine opštine Zvornik, zahvalio na saradnji u godini koja je na izmaku, uz želju da naredna bude srećna i berićetna, te da opštinske strukture zajedno sa odbornicima budu u službi svih građana na stvaranju boljih životnih uslova.

Čestitajući svima dobijanje statusa grada, Stevanović je najavio da će već januarska sjednica Skupštine opštine biti – gradska.

Ocjenjujući rad lokalnog parlamenta u 2015. godini, Stevanović je rekao da Skupština opštine Zvornik može biti primjer drugim parlamentima i poziciji i opoziciji kako treba korektno raditi na dobrobit svojih sugrađana.

On je ocijenio da je 2015. godina bila uspješna za opštinu Zvornik.

„Završavamo jednu uspješnu godinu za nas, neke se investicije privode kraju, a na kraju smo dobili i status grada. Koristim priliku da i to čestitam našim sugrađanima“, rekao je Stevanović.

Prema njegovim riječima, Zvornik će se u 2016. godini izboriti za povratak nekih institucija, koje su u ranijem periodu nepravedno preseljene u neke druge gradove.

„Radićemo na uspostavljanju još boljeg privrednog ambijenta za dovođenje novih investitora, jer, osim toga što smo kompaniju `Aluminu` sačuvali kao privredni subjekt u kojem je došlo do novih zapošljavanja, Zvorniku treba još privrednih aktivnosti kako bi smo stali u red sa industrijski najrazvijenijim opštinama i gradovima na ovim prostorima“, rekao je Stevanović.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare