Stevanović: Biće realizovani svi započeti projekti i planirani novi

0

ZVORNIK – Novoizabrani gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović izjavio je danas, započinjući novi mandat, da će u narednom četvorogodišnjem periodu biti realizovani svi započeti projekti, te planirani novi u skladu sa razvojnom dinamikom grada.

Stevanović je izrazio nadu da će grad Zvornik, u saradnji sa Vladom Republike Srpske i drugim nadležnim republičkim organima, uspješno prebroditi pandemiju virusa korona koja je zahvatila cijeli svijet.

Ističući da će Gradska uprava i on lično dati puni doprinos da privredni rast i razvoj Zvornika ide uzlaznom linijom, Stevanović je naglasio da će u godini koja počinje za desetak dana prektično obezbijediti još jednu novu investiciju.

„Možda je vrijeme da grad dobije novu gradsku kuću, da Gradska uprava dobije novo sjedište, jer je postojeće, iz vremena Austrougarske, staro oko 130 godina i nije uslovno za rad“, rekao je Stevanović Srni.

On je naglasio da će grad Zvornik nastaviti da vodi računa o najmlađim, da ulaže u porodilište, jaslice, vrtiće, osnovno i srednje obrazovanje, te visoko školstvo.

Prema njegovim riječima, biće nastavljena aktivna politika miroljubive koegzistencije u smislu da se da prilika svim političkim subjektima u gradu da, kao i do sada, participiraju u gradskoj vlasti.

„Nećemo nikoga da guramo u stranu, ni pod tepih, nikoga ko ima napredne ideje i nikoga ko želi s nama da gradi bolji Zvornik“, rekao je Stevanović.

On je naglasio da se u narednom periodu podrazumijeva i aktivna saradnja sa Vladom Republike Srpske i drugim repuličkim organima s ciljem realizacije kapitalnih projekata, kao što je obaloutvrda Sapne i drugih rijeke, te razvoja grada i jačanja ekonomske i političke stabilnosti Srpske.

Stevanović je rekao da novi mandat počinje običnim radnim danom ispunjen velikim brojem obaveza.

„Ovo je meni peti put da počinjem novi mandat i samo je bilo neobično kod preuzimanja mandata prvi put. Sada idemo dalje da se uradi što više“, rekao je Stevanović.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare