Stevanović: Banke krive za postojeće stanje

0

ZVORNIK – Potpredsjednik Demokratskog narodnog saveza /DNS/ Spomenka Stevanović izjavila je danas da će ova stranka za naredni program rada Narodne skupštine Republike Srpske predložiti, između ostalog, i zakon o bankarskom sektoru, jer smatra da su banke jedan od najvećih krivaca za postojeće stanje, pa i problema sa kojima se suočavaju privreda i građani.

„Mi vidimo da je izborna kampanja uveliko počela, na godinu dana ranije, i mislimo da to nije dobro, jer se ljudi bave svađama, prepucavanjima, optuživanjima, a sa druge strane se zapostavljaju gorući problemi“, rekla je Stevanovićeva, koja je i šef Poslaničkog kluba DNS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Ona je na konferenciji za novinare u Zvorniku rekla da je DNS vrlo stabilna stranka, bez turbulencija i podjela, te da članovi ove stranke i u zakonodavnoj i u izvršnoj vlasti djeluju odgvorno.

Prema njenim riječima, za DNS izborna kampanja je još daleko, ali će je voditi kao i do sada, tako što će pričati o tome šta su uradili i šta želi da učine, bez ulaženja u međusobne optužbe.

Predsjednik Regionalnog odbora DNS-a Zvornik i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Neđo Trninić rekao je da će ova stranka bazirati svoje aktivnosti na dva osnovna pitanja – ekonomija i borba protiv korupcije i kriminala.

(www.palelive.com / Srna / Foto: www.zvornikdanas.com)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare