Стевандић: Спремни да бранимо Српску и њене институције

2

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић рекао је да ова странка у свакој општини има организацију која је спремна да буде стуб одбране Републике Српске, с обзиром да, како је оцијенио, долази тешко вријеме.

Стевандић је додао да ће морати доносити тешке и храбре одлуке, али да не постоји страх него озбиљно опред‌јељење да заштите Републику Српску, њену имовину, као и институције Српске.

„Нећемо дозволити да предсједник Републике Српске Милорад Додик буде камен који ће се измакнути да би се наша кућа срушила“, поручио је Стевандић на Палама гд‌је је присуствовао састанку регионалног одбора Изборне јединице осам на коме је за предсједника тог одбора изабрана Славка Брезо.

Он је навео да су сви општински одбори послали приједлоге и неспорно је да ће Славка Брезо бити нови предсједник регионалног одбора.

Према његовим ријечима, странка је добро организована и сви општински одбори су дали велики допринос, али да ипак све вријеме користе да државну политику коју води Република Српска усагласе са свим општинским и регионалним одборима у Српској.

„Желимо да видимо какво је стање и опредијељеност народа у вези са новим одлукама које су покушали да нам наметну, као и за одговоре које припрема Република Српска“, истакао је Стевандић.

Он је поручио да је Уједињена Српска поносна што се шири и што добијају нове одборнике и поштоваоце.

Брезо је захвалила Стевандићу за долазак на Сарајевско-романијску регију, као и свим одборима који су је предложили као кандидата за предсједника овог одбора.

Она је нагласила да је свјесна одговорности која јој слиједи, да неће бити лако, али да ће се трудити и дати све од себе да оправда повјерење странке.

„Заједно ћу са свим предсједницима општинских одбора тимски радити и трудити да се ради на промоцији странке, чланству, и свих добрих идеја и пројеката, заједно са Стевандићем“, поручила је Брезо.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
2 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Blagoš nama!

Добро ви то радите. Ако тако наставите нећете имати кога више ни бранити