Stanišić srušio „Stanišić“

0

Ekipa „New Skandal“ pobjednik je Turnira u malom fudbalu „Koran 2014“ koji je sinoć završen na terenima Studentskog centra Pale.

Skandal je rezultatom 2:1 savladao favorita, ekipu Stanišić Doo, iako su imali zaostatak iz prvog poluvremena od 0:1. Junak susreta je bio Milan Stanišić koji je sa dva gola donio preokret i pobjednički pehar svojoj ekipi.

Stanišić Doo je sigurno otvorio meč i bio bolji protivnik u većem dijelu susreta. Držali su loptu u nogama i strpljivo gradili napade, što je krunisao Nemanja Knežević u 14. minutu susreta.

Da u fudbalu ne pobjeđuje uvijek bolji i da ne smije biti opuštanja, pokazali su igrači „New Skandal“, koji su preko kontri pokušavali ugroziti gol favorita. Nakon jedne duge lopte, Stanišić dobro skače i skreće loptu glavom u sami ugao za poravnanje rezultata i veliko iznenađenje.

Dobra i disciplinovana odbrana Skandala je izdržala sve prijetnje, a jedan naizgled bezopasan slobodan udarac, iznenađujuće dobro je pospremio Milan Stanišić i svojim drugim golom donio pobjedu i pehar svojoj ekipi.

Za najboljeg igrača turnira je proglašen Stefan Tadić, najbolji strijelac je bio Nemanja Knežević, a najbolji golman je iz pobjedničke ekipe – Miloš Malović.

Pobjedničkoj ekipi je pripala nagrada od 3000 KM, drugoplasiranoj 1000, a trećeplasirana ekipa Vizantije je obezbjedila besplatno učešće na narednom turniru.

Stanišić Doo – New Skandal 1:2 / 1:0

Strijelci: 14. Knežević 1:0; 27. Stanišić 1:1; 38. Stanišić 1:2

Stanišić Doo: Miloš Pandurević, Kosta Knežević, Miloš Tanasković, Đorđe Jovanović, Vladimir Kovačević, Stefan Tadić, kapiten Nemanja Knežević, Ivica Anđelić, Mirko Čampara, Nikola Živković

New Skandal: Miloš Malović, Nikola Skokić, Srđan Jokić, kapiten Slaven Vučičević, Ognjen Erić, Đorđe Elek, Velibor Čvoro, Milan Stanišić

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/turnir-mali-fudbal-koran-2014-finale/] width=[54] height=[54] title=[Koran 25.07.2014.] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments