Šta nas sve očekuje na ADRENALIN DJ FESTU?

0

Ovih dana se mnogo pričalo o predstojećem ADRENALIN DJ FESTU. Očekivanja i viđenja su podijeljena, ali jedno je sigurno, DJ FEST planira postati masovna zabavna manifestacija. Ideja je naišla na odobravanje većine subjekata i za sada ima ostvarene sve preduslove za dobru organizaciju.

Manifestacija je zamišljena kao takmičenje (ne)afirmisanih dj-eva, koje će pratiti niz drugih sporednih dešavanja podređenih zabavi i dobrom provodu na planini. Na ADRENALIN DJ FESTU će nastupiti dj-evi iz BiH, ali će velikom partijanju prisustvovati turisti iz skoro svih exJU zemalja.

Odlična stvar je što će uz svaku ulaznicu ADRENALIN DJ FESTA dobijate jeftiniji ski pass za 50%, pa se na Jahorini osim dosta partijanja uz zvuke elektronske muzike očekuje i dosta skijanja. Staze su ovih dana odlične, a snijega je dovoljno, pa će ugođaj biti potpun.

Sponzori ADRENALIN DJ FESTA su Vlada RS, Olimpijski centar Jahorina, Grad Istočno Sarajevo, Opština Pale, Turistička organizacija Republike Srpske i Turistička organizacija Grada Istočno Sarajevo. Medijski sponzor je RTRS. Tehnički organizator je agencija Guideline iz Banjaluke. Budžet za organizaciju ADRENALIN DJ FESTA je 50.000 KM, a 20.000 KM je obezbijedila Vlada RS, dok su 20.000 obezbijedili Grad Istočno Sarajevo, Opština Pale i Turistička organizcija Grada Istočno Sarajevo. Olimpijski centar Jahorina je snizio cijene ski pass-a za učesnike ADRENALIN DJ FESTA.

Za organizaciju DJ FESTA su obezbijeđena vozila i osoblje hitne pomoći, vatrogasci, policija, a o sigurnosti manifestacije će se brinuti ekipe Sector Security-a.

Gdje, šta, kako?


Zlatna Žita, dnevni party

Sutra 16.03.2012. godine (petak) će u 13.00 časova početi prvi dnevni party ispred objekta Zlatna Žita na Jahorini. Party će trajati do 17.00 časova, kada će publika polako početi da se seli ispred hotela „Bistrica“ gdje će u 18.00 časova početi takmičenje dj-eva. Dok takmičenje bude u jeku, svečano otvaranje i izjave za medije će biti održane u 19.00 časova u hotelu „Bistrica“. Kraj takmičenja je najavljen oko 24.00 časa, kada počinje after party u Bistrici.


Hotel Bistrica Jahorina

Subota nam nudi još više zabave. Pored dnevnog partija ispred objekta „Zlatna Žita“ koji će trajati od 13.00 do 17.00 časova, na stadionu ispred hotela „Bistrica“ u 19.00 h je zakazano takmičenje bordera, na improvizovanom snow parku. U 20.00 časova počinje revijalna noć gdje će nastupiti Digital Seekers (DJ Kazo i DJ Tibor) iz Banjaluke. Nakon njih je na redu DJ Besnik Koshi. U 24.00 je najavljen izbor za miss ADRENALIN DJ FESTA, a nakon toga after party na kome će nastupiti Aleksandrija bend i Electric studio.

U nedjelju u 13:00 časova je uz malo skijanja najavljen kraj festivala i napuštanje hotela.

(www.palelive.com)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments