Srušen bilbord SNS i Pokreta za naš grad

0

Pokret za naš grad – Pale osudio je rušenje bilborda na kojem se nalazio izborni plakat zajedničkog kandidata Srpske napredne stranke i Pokreta na oktobarskim opštim izborima, koje su uradili radnici Komunalnog preduzeća „Pale“, po nalogu Komunalne policije opštine Pale.
U saopštenju Pokreta za naš grad – Pale navodi se da je bilbord srušen jutros i da se nalazio na privatnom zemljištu.

„Ovaj sramni potez napravljen je bez ikakvog pisanog naloga ili odluke nadležnih organa“ – ističe se u saopštenju i dodaje da je jasno da opštinska vlast ne bira način da spriječi građane Pala da dobiju informacije o kandidatima koji nisu članovi njihovih stranaka.

Iz Pokreta navode da su građani svjedoci da SDS i PDP nisu žalili novac na bilborde u Palama, iako se neprestano pozivaju na tešku ekonomsku situaciju, ali da im je, iz njima poznatih razloga, zasmetao jedini bilbord Srpske napredne stranke i Pokreta za naš grad-Pale.

„Ovom prilikom želimo poručiti da nas pravnim nasiljem neće spriječiti da nastavimo predizbornu kampanju. Nadamo se da će građani Pala prepoznati ko nastupa sa pozicije sile, a ko se bori za njihove ineterese“ – ističe se u saopštenju koje je potpisao Radosav Živković, predsjednik Izvršnog odbora Pokreta, zajednički kandidat Srpske napredne stranke i Pokreta za naš grad-Pale i nosilac liste u Izbornoj jedinici osam za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare