Srednjoškolci prikupili 1.296 KM za nastavak liječenja Miloša Božovića

0

SOKOLAC – Učenici Srednjoškolskog centra „Vasilije Ostroški“ sa Sokoca prikupili su 1.296 KM za pomoć u nastavku liječenja Miloša Božovića iz Istočne Ilidže, koji je povrijeđen na utakmici 2014. godine, rekao je Srni direktor ove ustanove Dejan Borovčanin.

Borovčanin je naveo da je Savjet učenika pokrenuo ovu humanitarnu akciju, a potom su je podržali svi učenici i profesori ove škole.

„Na ovaj način su pokazali da su zreli i da znaju kada je potrebno pomoći drugima“, istakao je Borovčanin.

Borovčanin je podsjetio da su u ovoj školskoj godini organizovali četiri humanitarne akcije, dvije humanitarne predstave, „Jedno dijete, jedan slatkiš“ u kojoj su posjetili Odjeljenje za djecu sa posebnim potrebama.

Miloš Božović bio je golman juniorske ekipe Fudbalskog kluba „Slavija“ iz Istočnog Sarajeva i doživio je tešku povredu glave na utakmici 2014. godine. Za njegov opravak neophodan je nastavak liječenja u Rusiji.

Akciju prikupljanja pomoći za liječenje Božovića pokrenula je Opštinska organizacija Crvenog krsta Istočna Ilidža u prvoj sedmici februara i podržana je od više fizičkih i pravnih lica na široj Sarajevsko-romanijskoj regiji.

Novčana sredstva moguće je uplatiti i na tekući račun broj: 562-012-815-030-2396 NLB Banka ili uplatom na IBAN broj, BA3956201281150302590 primalac Aleksandar /Sreta/ Božović, Akadenika Petra Mandića 48, 71123.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare